ÁPRILISBAN MINDEN MŰVÉSZI NYOMAT RENDELÉS ÉRTÉKÉBŐL 30% ÁBRISÉ!

BJABRIS – FIGHT FOR LIFE

Jó dolog másokért jót tenni. A szüleim abban a szellemben neveltek fel és mindig arra tanítottak, hogy nyitott szemmel járjak és ha tudok, segítsek másokon. Most művészként is lehetőségem nyílik segíteni valakin. A következő történet Ábris és Flóra története.

Béry-Januskó Ábris 2016. július 31-én született egy SMA nevű neurológiai betegséggel. Kialakulását a gerincvelőben található mozgató idegsejtek károsodása okozza, melynek következménye a fokozatosan súlyosbodó izomsorvadás, majd az esetek többségében az izomzat teljes bénulása. Flóra, Ábris édesanyja a kezdetektől fogva hatalmas elszántsággal és odaadással küzd Ábris gyógyulásáért, hogy enyhítse a betegség tüneteit és lehetővé tegye kisfia számára az azóta engedélyeztetett Spinraza nevű injekció beadatását, hogy javulást tudjanak elérni. Erre a célra létrehozott egy alapítványt. Ahhoz, hogy a kezelést folytatni tudják folyamatos segítségre és támogatásra van szükség.

A kampány tulajdonképpen a Pizsi márka jóvoltából indult útjára idén februárban. Hogy pontosan miről is szólt? Minden eladott termékük után 10%-ot a BJÁbris Alapítványnak ajánlottak fel. Az akkor még egyszeri kezdeményezés folytatásának ötlete barátaim, a Tenshibag márka alapítóinak, Léna és Borisz fejéből pattant ki. Azt találták ki, hogy tovább viszik a támogatói kampányt és március hónap Ábris hónapja lesz a Tenshibagnél. Így is tettek. Minden eladott Tenshibag termék 20%-át az Alapítványnak ajánlották fel. Sőt, már akkor megfogalmazódott bennük egy újabb cél: még ennél is tovább menni. Léna és Borisz azt szeretnék, ha nem állna meg a jótékonykodás, hanem találnának olyan tervezőket, alkotókat, akik hozzájuk hasonlóan szintén tovább vinnék a kezdeményezést Ábris gyógyulásáért.

Mikor Léna felhívott és elmondta miben szeretné kérni a segítségem, azonnal igent mondtam és csatlakoztam a kezdeményezéshez.
Áprilisban minden eladott művészi nyomat 30%-át a BJÁbris Alapítvány fogja kapni! 

A kínálat megtekintéséhez kattints ide: művészi nyomatok

Mindannyian tudjuk, hogy az általunk felajánlott segítség csak egy kis morzsa szem, de reméljük, hogy ezzel is közelebb tudjuk vinni a kis hőst a mihamarabbi gyógyulás felé.


Amennyiben úgy döntesz, hogy más úton-módon szeretnéd őket támogatni, az alábbi oldalon megtalálsz minden szükséges információt a segítség nyújtáshoz: www.bjabris.hu

Hogyha márkáddal szeretnéd a kezdeményezést és a támogatást tovább vinni, akkor kérlek írj a tenshibag@gmail.com e-mail címre. Örülünk, ha csatlakozol!

 

@